Minun

t a r i n a n i

Warm tea,

good music,

soft pillows

fine company!

Kuva Susanna Hynynen Photography

Hei sinä siellä, tervetuloa! Sait pienen hymyn jo huulilleni

 

Mayfly Visualsin takana olen minä, kahden pikkiriikkisen äiti sekä vaimo, mitä ihanimmalle miehelle. Tarinani alkaa vuonna 1990 Kätilöopiston sairaalasta. Sain syntyä perheeseen, jossa oli jo kaksi minua vanhempaa sisarusta ja rakastavat vanhemmat, myöhemmin sain vielä ihan parhaimman pikkuveljen. Luonto on ollut aina osa elämääni ja jo pienenä tyttönä kotiovestamme avautui metsämaisema, jonka takaa pellot, joilla juoksimme vapaina whippettiemme kanssa.  

 

Olen aina viihtynyt myös hyvin siellä, missä on ihmisiä, uusia tarinoita jaettaviksi. Ei ollut siis ihme, että opiskelin ensin sosionomin ammattiin lukion jälkeen. Olen saanut työskennellä sosiaalialan eri kentillä vauvasta vaariin, kulkien pienen osan mukana ihmisten arjen matkaa. Jokin kuitenkin puuttui vielä. Lopulta toukokuussa 2016 syntynyt esikoisemme antoi siivet selkääni, kohti omia unelmiani. Äitiysloma oli minulle paikka pysähtyä ja lapsen hoidon ohessa opiskella uuteen ammattiin. Aloin tekemään valokuvausta syksystä 2017 toiminimellä "Vera Maria photography".

 

Minua on aina kiehtonut ajatus siitä, ettei nykyhetki olisikaan täysin mennyttä huomenna. Kellon viisarit lyövät kyllä eteenpäin, mutta kuvatessa eivät ne itselleni tärkeät hetket enää olleetkaan vain mennyttä aikaa. Pystyn edelleen palaamaan niihin lapsuuteni hetkiin, kun juoksimme pelloilla. Muistan edelleen sen parhaan kaverini, meidän karvakuonon, joka nuoli naamani märäksi ja hyppi iloisesti vastaan aina, kun joku tuli kotiin. En ole unohtanut niitä, sillä minulla on valokuvat, joihin palata.

 

Mayfly Visualsissa yhdistyvät nyt ne kaikki unelmani; luovuus, ihmiset ja luonto.

 

Tuuli ja tuisku, suolaiset vesipisarat kasvoilla, kesän hellivä aurinko, se kun pikkuisesi oppi pyöräilemään, juoksi hurjapäänä pitkin peltoja. Mitkä hetket sinä haluaisit vielä tuntea ja kokea uudelleen. Mihin hetkiin haluaisit palata, mitä muistaa.

 

"Hetket katoavat, mutta muistot säilyvät aina"

 

Kerro minulle sinun tarinasi niin talletan sen kuviksi ja sinä, perheesi kuin läheisetkin voitte palata niihin vielä vuosienkin takaa.

 

Kuvaustyylini on dokumentaarinen, luonnonllinen ja aito. Vangitsen kuviin ne aidot elämän onnistumiset ja tärkeät kasvut unohtamatta yhtäkään kiukunpuuskaa. Sillä mitä pieni tutkimusmakailijasi olisi ilman sitä kaikkea juuri hänelle ominaista luonnetta. Tule siis juuri sellaisena kuin olet, sillä sinä riität. Kuvaustyyliäni teidän tarinankertojana tukee upea Suomen miljöö, joka tarjoaa uskomattomia jokia, peltoja, metsiä ja kaupunkeja. Joten innostun erityisesti jokaisesta kuvauksesta ulkona ympäri vuoden. Lapsikuvaukset voidaan toetuttaa myös kotistudiollan Vantaalla. Joissakin tilanteissa myös sinun kotisi voi toimia kuvauspaikkana. Valokuvaajana heittäydyn suurella intohimolla ja rakkaudella jokaiseen kuvaukseen

 

Olisi etuoikeutettua päästä ikuistamaan sinun tarinasi.

Viestiäsi odottaen

Vera

Psst. Aikaisemman ammatin pohjalta minulla on erityisosaaminen juuri lapsi -ja perhekuvaukseen. Lapsien- ja perheiden kanssa työskentely ja kotiäitinä olo on opettanut minulle muuntautumista ja heittäytymistä hetkeen. Kuvauksissa mennään lapsen ehdoilla, lapsentahtisesti, lorutellen, laulellen ja leikkien ja erityisesti tutkien!

  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Mayfly Visuals | Y-2851905-8 | info@mayflyvisuals.com | 050 3814203

||  NEWBORN &  PERHEKUVAUS  ||