top of page

Palvelut

Miten lapsesi voisivat muistaa sinun rakkautesi aina; kasvaessaan, kun et ole läsnä ja vielä silloinkin, kun aika joskus pyyhkii meidät pois. Kuvauspalveluni sisältää kaikki nämä hetket, raskauskuvaus, vauvakuvaus sekä perhekuvaus. Syvälle yltävät juuret ensihetkistä lähtien.

 

Investoimalla kuvauksiin investoit johonkin paljon syvempään. Jätät sinun jälkesi maailmaan, jolla on merkitystä, suurempi merkitys kuin voit vielä käsittää. Äitinä sinä olet lapsesi koko maailma aina ja ikuisesti. Se jälki kattaa ne odotuksen ensihetket, vastasyntyneen käsittämättömyyden, kasvun jokaisen ihmeellisen askeleen, syntymäpäivät ja merkkipaalut sekä aivan tavallisen arjen, josta elämä koostuu. Se jälki tekee tarinastanne kokonaisen. 

Kuvaajana, itse äitinä ja oman äitini jo menettäneenä annan sinulle jotain enemmän kuin muut.  Sillä äitinä samaistun hetkiin, joita sinäkään et tahdo unohtaa. Äitini menettäneenä taas samaistun lapsiin ymmärtäen kuvien äärettömän voiman ja merkityksen perintönä. Menetyksen kokeneena jokaisen eri tunteen siivittämänä ja läpikäyneenä haluan muistaa äitini, miten minusta tuli juuri minä. Sinun pitää vain tehdä päätös kuvauksen bookaamisesta, minä hoidan loput. Tutustun tarinaanne jo ennen kuvausta luomani kyselykaavakkeen avulla, suunnittelen sen pohjalta juuri teidän näköisen ja tuntuisen kuvaushetken, lähetän teille valmistautumisoppaan ennen kuvausta ja saatte valita mieluisen paketin kuvia sekä mahdollisuuden ostaa kauttani laadukkaat kuvatuotteet. Käytössänne on myös mitä upein lainvaatekaappi pääosin eettisesti tuotettuja vaatteita. Teidän ei siis tarvitse ostaa kuvauksia varten vaatteita vaan voin suunnitella teille kauniin kokonaisuuden. 

Vaali rakkautta lapsiisi kertoen tarinanne kuvin, kuvilla joissa kaikki tunteet ja inhimillisyys saa näkyä, joissa elämän merkityksellisyys korostuu. 

miljöössä tai kotonasi ympäri vuoden

To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand And eternity in an hour.

- William Blake

The water of her womb, your first home. The body she pulled apart to welcome you to the world. The spirit in you she helped grow with all she knew. The heart that she gave you when you first fell apart.

 

You are her soft miracle.

- Nikita Gill

You drew memories in my mind I could never erase. You painted colors in my heart I could never replace.

- Perry Poetry

Kuvatuotteet

Anna minun vielä viimeistellä tarinasi uskomattoman kauniilla kuvatuotteilla, joissa kuvasi säilyvät haalistumatta. Vaali arvoa, jotta kuvasi kestävät arvokkaasti vielä vuosisatojenkin päähän sukupolvelta toiselle. Anna tarinasi näky ja loistaa

Tilaamalla tuotteet kauttani jätät parhaan perinnön lapsillesi. Sinä olet tärkeä, sinun elämälläsi on tarkoitus. Me kaikki tahdomme kertoa tarinaa lapsillemme, historiamme. Missä on juuremme, mistä tulimme, jotta he voisivat kasvaa vahvoiksi ja luoda oman tarinansa. Haluamme, että he muistavat meidät. kun emme ole enää täällä. Ja he tahtovat muistaa meidät, puhtaasti rakkaudesta. Me rakastimme heitä ja he rakastivat takaisin. Kun meillä on valokuvat se ei satu niin paljoa, siten olemme vielä täällä. Tiedän, koska olen menettänyt jo oman äitini.

Kuvatuotetilauksen pääset tekemään kätevästi ja vaivattomasti suoraan omasta galleriastasi

Lahjakortit

mietitkö mitä antaa lahjaksi kummilapselle, omalle äidille, puolisolle, jollekin sinulle todella rakkaalle henkilölle. Kuvauslahjakortti on jotakin erityistä, jotakin suurempaa. Se tekee lahjan saajan taatusti aina onnelliseksi, sillä kuvia ei koskaan voi olla liikaa. Tässä et siis voi tehdä väärää ostosta!

Lahjakorttiin voit aina valita haluamasi summan. Paketoin jokaisen lahjakortin suurella rakkaudella ja huolella. Pakettiin sisältyy puinen koivuvanerista tehty lahjakortti, minun kirjoittama saatekirje käsintehdylle paperille, sinun viestisi kalligrafialla kirjailtuna sekä 13x18 kokoinen fine art -taidekuva silkkinauhalla käärittynä kuoren sisään. 

bottom of page