top of page

KESÄN 21 PERHEKUVAUKSET | HELSINKI & VANTAA

Missä kuvaus tapahtuu?

Koska on paras aika kuvauksille?

Mitä kuvaus sisältää?

Mitä kuvaus maksaa?

Miten ja milloin varata perhekuvaus kesälle 21?


Sekä ennen kaikkea MIKSI panostaa kuviin satoja euroja? Kaikkiin näihin löydät vastauksen tekstistä.Käymme itse vuosittain perhekuvauksissa. Tahdon jättää jälkeeni tarinan minusta, tarinan meistä yhdessä perheenä, tarinan minusta ja lapsista kummankin kanssa yhdessä ja erikseen. Kuvilla on mieletön voima välittää tunteita. Se on se mitä sinusta jää jäljelle, kun aika joskus jättää, perintösi lapsille, jonka kautta he voivat lämmöllä muistella sinua, nähdä kuinka rakastit vahvaksi, olit tukena ja turvana. Mitä enempi kuvia vuosien varrelta sitä eheämpi tarina. Kuvien kautta saat nähdä ja kokea myös tässä hetkessä kaiken sen onnen, mikä syntyy pienistä hetkistä. Ne sadasosasekunnit, jotka jää usein piiloon, mutta kätkee sisälleen niin paljon. Sinut upeana ja kauniina äitinä, juuri tarpeeksi. Sinä riität juuri tuollaisena. " Your kids will remember the adventures you went on, not the stuff you bought them. Kids outgrow stuff they never outgrow adventures. "

Viime kesänä sain etuoikeuden kohdata 16 perhettä kesän aikana, tallettaa heille merkityksellistä elämää, heidän rakkaustarinaa kuviksi. Näiden kohtaamisen ja kuvauksien pohjalta olen luonut tämän kesän 21 perhekuvauspaketit.


 • MISSÄ KUVAUS TAPAHTUU?

Ainoastaan luonnonvaloa hyödyntävän valokuvaajan on tärkeä tuntea miljöö, miten valo laskeutuu, minne se laskeutuu ja miten. Valolla on kuvissa suurin merkitys . Jos valo ei ole kohdillaan jää tunteikas kuva vaille tunnetta. Tämän vuoksi olen päättänyt tarjota teille tälle kesälle neljä eri kuvauslokaatiota, joista kolme sijaitsevat Helsingissä ja yksi Vantaalla. Nämä paikat tunnen läpikotaisin, sillä niissä tuli kuvattua suurin osa viime kesän kuvauksista. Ne ovat tässä: SATUMAINEN SUOMENLINNA

Uskomaton miljöö, ihan kuin ei oltaisi Suomessa lainkaan. Tämä on ehdoton suosikkini ja olen varannut tänne myös omalle perheelleni kuvauksen tulevalle kesälle. Kesällä tuuli puhaltaa lämpimästi, saa helmat ja hiukset liehumaan, mikä lisää tunnetta entisestään. Paljon mahdollisuuksia seikkailla ja tuntea luonto kaikin aistein. Täältä löytyy rantaa, heinikkoa, kalliota, polkua; kaikille jotakin ja jokaiseen ikään sopivaa. Laivamatka on varmasti matka, jonka lapset muistavat vielä pitkään. Vaatii enemmän, mutta ehdottomasti kaiken sen arvoinen.
MEREN RAUHA | LAUTTASAARI Toinen rantakohde, missä on pitkää kaislaa, upeita kallioita, rantahiekkaa ja polkua. Ei kuitenkaan ihan vedä vertoja Suomenlinnalle, mutta tänne tuleminen ei vaadi niin paljon perheeltä. Eli loistava vaihtoehto jos laivamatka satumaiseen saareen vielä jännittää. Lapsilla riittää tutkittavaa myös täällä.HUIPULLA | ITÄ-HELSINGIN YLLÄ

Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka. Tämä on sinulle, joka tahdot tuntea vapauden syvällä sisimmässäsi, päästä pakoon kaupungin sykettä, kiivetä pienen vuoren huipulle. Upeat näkymät avautuvat edessänne ja kiemurtelevat polut houkuttelevat juoksemaan. Pysähdy lopuksi perheenä sylitysten katsomaan, kun aurinko laskee horisontin taa. Niin pienille, kuin isoillekin.LEMPEÄ MAASEUTU | ITÄ-VANTAA Tänne on helppo saapua pienten lasten kanssa ja vaivatonta lähteä. Koe maalaiselon rauha, hiekkatie ja pelto. Ota hetki aikaa perheellesi ja nauti kesän lämmöstä.
Kaikkiin pääset kulkemaan julkisella liikenteellä sekä omalla autolla (Suomenlinna vaatii lauttamatkan, joka sis. kuvauksen hintaan).

 • KOSKA ON PARAS AIKA PERHEKUVAUKSELLE?

Tahdon tarjota jokaiselle teistä unohtumattoman elämyksen, vain parasta, niin valon, seikkailujen kuin tunteidenkin suhteen. Valo on kauneimmillaan auringon kultaisten säteiden aikaan, noin tunti ennen auringonlaskua. Se on pehmeää, luo upean lämpimät sävyt kuviin ja saa tunteet vahvemmiksi, teidän rakkautenne ja yhteytenne todella loistamaan. Tätä seuraa vielä upea sininen taivas auringon laskettua horisontin taa.


Kuvaus on kellonajan takia myös jotakin aivan erityistä niin teille aikuisille, kuin lapsillekin. Jotakin, joka poikkeaa normaalista. Sitä usein odotetaan innolla, pieni jännitys mahanpohjassa. Vanhempia usein huolettaa miten ihan pienimmät jaksavat. Aina on sujunut hyvin. Mitään tunteita ei tarvitse peitellä, jos surettaa saa kyyneleet virrata jos väsyttää saa syliin kiivetä. Illalla saadaan laajempi tunteiden kirjo kuvattua, se kaikki mitä tahdotte muistaa ohi vilahtavista ruuhkavuosista pienten lasten kuin isompienkin kanssa.


Kuvaan siis pääsääntöisesti kesällä vain auringonlaskun aikaan ja kuvaukset alotetaan heinäkuussa hieman klo 20.00 jälkeen mahdollisuuksien mukaan vielä myöhemmin. Elokuussa ja alku syyskuussa kuvaukset voidaan aloittaa jo aiemmin mitä myöhemmäkai kesä etenee.


Voit siis vapaasti toivoa haluamaasi kuvauspäivää aikaväliltä: 19.7-5.9.2021 • MITÄ KUVAUS SISÄLTÄÄ?

Kuvaus on iso investointi jokaiselta perheeltä, johon heittäydyn kuvaajana huolella valmistautuen, antaen itsestäni kaiken ennen kuvausta, kuvaus hetkessä ja kuvauksen jälkeen. Kuvailisin itseäni kuvaajana lempeänä, helposti lähestyttävänä ja aitona. Huolehdin matkan kulun alusta loppuun. Teidän tarvitsee vain tehdä päätös kuvauksen varauksesta.


Kuvaus sisältää tarkemmin kaiken tämän:

 • esite, kun pohditte kuvauksen varaamista

 • kysely teidän perheelle (jotta pääsen hieman jo tutustumaan teihin ennakkoon ja tiedän, mistä te pidätte, mistä tulette)

 • valmistautumisopas sähköpostiisi

 • uniikki lainavaatekaapin käyttö täynnä ihanuuksia (luvassa myös HIMA Clothingin pellavaisia uutuuksia, myös jotakin miehille)

 • rauhallinen perheenne näköinen kuvaushetki tunnista kahteen (sis. kuvat kaikilla eri kokoonpanoilla; perhekuvat, sisaruskuvat, lapset erikseen, äiti lapsi- sekä isä lapsi kuvat, kuitenkin aina lasten ehdoilla)

 • vähintään yksi kuvatuote ja koevedosgallreria, josta valita 10 kpl jpg-kuvia täydessä resoluutiossa tai vaihtoehtoisesti koko galleria kertoen koko tarinanne

 • mahdollisuus tilata lisää kuvatuotteita

Otan jokaiselle päivälle vain yhden perheen, joten kuvauksissa ei ole kiire minnekkään. Omistan koko illan teidän perheellenne ja etenemme aina lasten ehdoilla.


 • MITÄ KUVAUS MAKSAA?

Voit valita kolmesta paketista juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Jokainen paketti sisältää vähintään yhden kuvatuotteen, jotta tarinanne sekä panostuksenne kuviin pääsee heti esille kaikessa upeudessaan. Jotta voisitte joka ikinen päivä palata näihin tulevan kesän hetkiin yhdessä ja muistaa kuvien kautta kaiken rakkauden. Kuvat jäävät myös ajansaatossa perinnöksi lapsillenne, kun aika joskus jättää. Kokemuksesta voin sanoa, ne kuvat ovat kallein aarre tuona päivänä, sillä olen menettänyt äitini vuosi sitten. Onneksi minulla on kuvat, jotka kertovat tarinaamme aina ja ikuisesti.


HINNAT: Maksat varausvaiheessa 150€ suuruisen kuvausmaksun. Tämä vahvistaa sinun perheesi paikan kalenteriini kyseiselle päivälle. Tämän lisäksi voit valita teille sopivan paketin seuraavista (sen voi maksaa yhdessä tai useammassa erässä niin, että se olisi maksettuna kuvauspäiväänne mennessä) :


PAKETTI 1 Koevedosgalleria - Sinun valitsemasi 10 kuvaa 20x30 taidekuvaprintin

310€


PAKETTI 2

Kaikki kuvat n.100-200 kpl

20x30 taidekuvaprintin tammikehyksissä

Video koko galleriasta

450€


PAKETTI 3

Kaikki kuvat n.100-200 kpl

20x30 taidekuvaprintin

Puisen uniikin laatikon “Minulta sinulle rakkaudella”

(kätkien sisäänsä 10 kpl 10x15 taidekuvaprinttiä perintönä lapsillesi)

Video koko galleriasta

560€


 • MITEN JA MILLOIN VARATA PERHEKUVAUS KESÄLLE 21?

Varauskalenteri on jo auki ja osa heinäkuun ajoista on jo mennyt. Tälle kesälle otan maximissaan 10 perhettä. Mikäli sinulla olisi toiveissa teidän perheelle lämmin kesäillan kuvaus upeassa miljöössä kannattaa laittaa viestiä pikimmiten. Kaikki paikat täytetään varausjärjestyksessä. Voit ottaa yhteyttä klikaamalla tätä: "ota yhteyttä" ja jättämällä minulle viestin.


Olisi ihana nähdä juuri sinun perheesi kuvauksissa, tuntea ja tallettaa sinun tarinasi!


"Legacy is a story about you and your family, a story that is yet to be written. A story to reme,ber, who we are and why we`re here. "Rakkaudella

Comments


Pysy kuulolla uutisista & liity postituslistalle!

Search By Tags

bottom of page