top of page

Tutustu huolella valokuvauspalveluiden yleisiin sopimusehtoihin

ennen kuvauksen varaamista

Alla esitetyt yleiset ehdot ovat voimassa kaikissa kuvaus-palveluissa, ellei asiakkaan kanssa ole toisin kirjallisesti sovittu. Varaamalla kuvauksen sitoudut kuvausehtoihin. Jokaisen kuvauksen yhteydessä allekirjoitetaan kuvaussopimus alla olevin ehdoin. 

Perhe, perhekuvaus helsinki espoo vantaa, lifestylekuvaus helsinki espoo vantaa, lifestyle perhekuvaus ulkona miljöössä, valokuvaaja perhekuvaaja boheemi, helsinki  vantaa  espoo kerava järvenpää, miljöökuvaus helsinki espoo vantaa kerava järvenpää, lapsikuvaus helsinki espoo vantaa kerava järvenpää, sisaruskuvaus helsinki espoo vantaa kerava järvenpää, sisarukset, lapset, lapsikuvaaja helsinki espoo vantaa kerava järvenpää. perhekuvaus kotona, perhekuvaus studiolla, dokumentaarinen perhekuvaus helsinki espoo vantaa kerava järvenpää. mayfly visuals.

K U V A U S E H D O T 

Kuvauksen sisältö

Kuvausmaksu sis;

  • Suunnittelupalaveri; sähköpostin välityksellä, puhelimitse tai kasvokkain

  • Kuvauksen toteutus kuvausajan puitteissa studiolla, miljöössä tai asiakkaan kotona, kuvausalueena pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa myös kunnat Tuusula, Kerava ja Järvenpää). Pääkaupunkiseudun ulkopuolella kilometrikorvaus 0,41€/km

  • Laaja koevedosgalleria toimitettuna asiakkaalle salaisen linkin välityksellä, josta valita kuvat

  • Lasku sähköisesti (kuvausmaksu maksetaan heti varausvaiheessa. Varauksen vahvistuttua asiakkaalle lähetetään lasku sähköisesti, jonka asiakas on velvollinen maksamaan sen vastaanotettuaan. Maksua ei palauteta mikäli asiakas päättää itse perua kuvauksen. Laskun maksuaika 14 päivää, kuitenkin niin, ett lasku on maksettu ennen kuvausta)

Kuvapaketit sis;

  • Lasku sähköisesti (maksuaika 14 päivää)

  • Valitseman paketin sisältämä kuvamäärä korkearesoluutioisina jpg-kuvina sekä pienemmät kuvatiedostot nettikäyttöön 

  • Kuvankäsittely (asiakas on nähnyt valokuvaajan aiempia töitä mutta hyväksyy sen, että kuvaustyyli voi muuttua ajan myötä tai olosuhteiden takia. Valokuvaaja ei takaa, että kuvat ovat tyyliltään samanlaisia kuin aiemmat kuvat. Valokuvaaja paäättää kuvien taiteellisen tyylin vallitsevien olosuhteiden mukaan oman harkintansa mukaisesti)

  • Asiakkaalla täydet oikeudet kuvien omaan käyttöön (rajaton oikeus teettää kuvia itse valitsemasta paikasta). Ei oikeuksia kaupalliseen käyttöön (markkinointi, kilpailut, mainonta yms.)

Kuvauksen muut ehdot

Asiakas voi siirtää kuvausta sairastapauksen tai muun painavan syyn vuoksi veloituksetta, kuitenkin ilmoittaen siitä 48 tuntia ennen varattua kuvausaikaa. Mikäli kuvausta ei ole siirretty 48 tuntia ennen veloitetaan siitä 30€.

Valokuvaajan sairastuessa valokuvaaja varaa oikeuden siirtää kuvaus toiselle päivälle tai asiakkaan halutessa kuvaus voidaan myös perua (kuvausmaksua ei kuitenkaan palauteta).

Kaikenlainen kuvien rajaaminen ja muu kuvankäsittely kiellettyä valmiiden kuvien lähetyksen jälkeen (toiveet esitettävä kuvia valitessa koevedosgellerian yhteydessä).

 

Netissä kuvien julkaisussa käytettävä nettikoon tiedostoja ja mainittava @Mayflyvisuals sekä #mayflyvisuals

 

Tekijänoikeuksien säilyminen valokuvaajalla ja valokuvaajalla oikeus käyttää kaikkia otettuja kuvia omassa portfoliossa, markkinoinnissa sekä oikeus osallistua myös mahdollisiin kilpailuihin (kuvattavien nimiä ei julkaista kuvien yhteydessä) ellei toisin

ole sovittu

Kuvien toimitus

Asiakas saa koevedokset kahden viikon sisällä kuvauksesta galleriaan nähtäväksi ja valittavaksi. Valinnat tehtävä kahden viikon kuluessa (kansio poistuu asiakkaan kuvien valintojen jälkeen, jolloin lisäkuvien tilaaminen ei ole enää mahdollista). Koevedoskuvia ei saa käyttää, eikä  koevedoksista saa ottaa kuvakaappauksia. Valokuvaaja käsittelee asiakkaan valitsemat vedokset huolella, oman tyylinsä mukaisesti. Asiakkaalle toimitetaan valmit kuvat sopimuksen mukaan 4 viikon kuluessa vedoksien valinnasta edellyttäen, että lasku on maksettu.

Asiakas saa kuvansa nettigalleriaan ladattavaksi. Ohjeet lataukseen tulevat erillisessä emailissa.

Valokuvaajalla vastuu pitää kuvien linkki voimassa kuukauden ajan jonka sisällä asiakkaan tulee ladata kuvat käyttöönsä.

Valokuvaaja säilyttää kuvia vuoden ajan, jonka jälkeen kuvat poistetaan. 

Valokuvauksen hinta ja sisältö määräytyy kuvausmaksusta ja valitsemastasi kuvapaketista. 

bottom of page