top of page

Raskauskuvaus

Kostamot 22.jpg
_MG_0425.jpg
_MG_0468.jpg

Miksi investoida raskauskuvaukseen

"Halusin ehdottomasti odotusajan kuvaukseen, sillä ensimmäinen raskauteni päättyi ennenaikaisesti, enkä saanut ihanasta raskausvatsasta kuvia muistoksi. Nyt sain ihanat muistot tuosta ainutlaatuisesta ajasta. En aina tuntenut oloani mukavaksi raskausaikana, mutta Vera sai kuvauksissa oloni tuntumaan kauniilta, joka myös näkyi upeissa kuvissa. Katson niitä kuvia päivittäin seinällämme ja palaan mielessäni siihen hetkeen. Olen todella onnellinen, että päätimme mennä kuvaukseen. "

-Annu 

Mitä lämpimimmät onnittelut pienestä ihmeestä, joka kasvaa sisälläsi. Onko mitään suurempaa kuin uusi elämä ja myös sen myötä rakentuva äitiys. Se on koko elämänmittainen matka alkaen jo odotuksen ensihetkistä, kun tunnet vauvan ensimmäiset liikkeet, elämän, joka kasvaa ja kehittyy hetki hetkeltä  kohdussasi. Yhdeksän kuukautta kuluu kuitenkin yllättävän nopeaa. Tahdon tarjota sinulle hetken jolloin sinä saat tuntea mielettömän kauneutesi, uuden elämän voiman, pysähtyä tunteeseen tässä ja nyt päästäksesi myös kuvien kautta takaisin tähän ajanjaksoon, jota et halua unohtaa. Ohjaan sinua koko kuvauksen ajan, joten sinun ei tarvitse jännittää miten olla kuvissa. 

Vaalin valokuvaajana ja kahden lapsen äitinä jokaisen hetken merkitystä elämässä ja näen tarinasi kokonaisuutena, josta ei voi unohtaa yhtäkään osaa. Sinä jätät jälkeesi jotain suurempaa ja sillä tarinalla on merkitys, niin sinulle, kuin sisällä kasvavalle lapsellesi. Sen merkityksen ymmärtää vasta paljon myöhemmin. Silloin, kun hetki on jo pyyhkiytynyt pois. 

Paras ajankohta raskauskuville on viikoilla 30-36. Kuvaukseen voit saapua yksin tai yhdessä puolison kanssa tai koko perheen voimin myös sisarukset mukana.

Mitä raskauskuvaus maksaa?

Kuvauksen hinta määräytyy kuvausmaksusta

ja valitsemastasi kuvapaketista

 kuvausmaksu

kuvapaketit

140€

Päätä ja valitse itse salasanalla suojatusta koevedosgalleriastasi juuri sinulle mieleinen määrä kuvia hinnaston mukaisesti. 

                 5 kuvan paketti       |      190€

10 kuvan paketti       |      240€

15 kuvan paketti       |      290€

20 kuvan paketti       |      360€

Yksittäinen lisäkuva paketin päälle 35€/kpl

Koko galleria             |      560€

sis. "Minulta sinulle rakkadella" puisen 

perintölaatikon & 10 kpl fine art kuvia 

revityillä reunoilla.

Vuonna 2022 en ole alv-velvollinen

Maksetaan varauksen yhteydessä.
Varmistaa kuvauspäiväsi kalenteriini.

 

   

 Sisältää:

  • Esite sähköpostiisi

  • Kattava valmistautumisopas

  • Kyselykaavake, jotta tuntisin tarinaasi hieman paremmin ja pystyisin suunnittelemaan kuvauksesta juuri sinun perheesi näköisen

  • Uniikki ja upea lainavaatekaappi käyttöösi koko perheelle (sis. eettisesti tuotettuja vaatteita)

  • Rauhallinen noin tunnin mittainen kuvaushetki valintasi mukaan  studiolla, miljöössä tai kotonasi

  • Salasanalla suojattu laaja koevedosgalleria kuvien valintaa varten

  • Kiitoslahja 

Vuonna 2022 en ole alv-velvollinen

Voit myös ostaa lahjakortin haluamallasi summalla

kauttani saat tilattua myös upeat aikaa kestävät kuvatuotteet, jotta tarinasi ei haalistuisi vuosien saatossa vaan säilyisi perintönä sukupolvelta toiselle.

_MG_1803.jpg

Mitä päälle kuvauksiin?

Vaatteet viimeistelevät kuvasi ja tämän takia olenkin luonut teitä varten upean ja uniikin lainavaatekaapin. Sinun ei siis tarvitse ostaa yhtä käyttökertaa varten jotakin sopivaa vaan voit vapaasti lainata kaiken tarvittavan kauniisiin kuviisi. Lainavaatekaappi sisältää pääosin vain eettisesti tuotettuja vaatteita, niin mekkoja, kuin asusteita äidille sekä lapsille, miehille tulossa pellavapaita toukokuussa. Sävymaailma on luonnonläheinen. Saat myös tietysti pukeutua omiin vaatteisi ja voimme yhdessä pohtia, mitkä vaatteet muodostavat parhaan kokonaisuuden. 

bottom of page