top of page

Perhekuvaus

Miljöössä tai kotonasi kaikkina  vuodenaikoina

_MG_0316.JPG
_MG_1218.JPG
_MG_1047.JPG

Miksi investoida perhekuvaukseen

"Kiitos, kiitos, kiitos. Sanon tän nyt vielä kerran! Tää oli mun elämän ihanin kuvauskokemus. Haluaisin näyttää kuvat heti kaikille läheisille ja ne on meille kaikille ihan super tärkeitä ja rakkaita. Oot mieletön taikuri!"

- kahden pienen pojan äiti

Kuinka monta kertaa olen tahtonut pysäyttää hetken lasteni kasvaessa, kuinka monta kertaa olen palannut kuviin, jotka ovat tuoneet nuo muistot mieleeni kuin eilisen. Lasten kasvu on jotain, mistä tahtoisin vangita jokaikisen sekuntin. Ne hetket sisältävät niin paljon tunnetta ja muistoja, sen tärkeimmän pehmoisen lohtua tuovan unikaverin, kaikki kiinnostuksen kohteet kivien keräilystä kaarnalaivoihin, dinosauruksiin ja menninkäisiin, tapa laittaa suu suppuun, hymyillä, paijata kättä, olla hellä ja rakastaa.

Tyylini kuvata on herkkä, luonnollinen ja aito. Suunnittelen kuvauksesta juuri teidän perheen näköisen tutustumalla teihin jo ennen kuvausta kyselykaavakkeen avulla, jonka saatte sähköpostiin muutama viikko ennen kuvausta. Kuvaushetkessä ohjaan teitä jokaisessa vaiheessa. Kuvaus on aina elämys ja seikkailu koko perheen voimin. En tee pelkästään lapsikuvauksia, sillä me jokainen kasvamme yhteydessä muihin ja ilman perhettä lapsen ympärillä, kuvista puuttuu juuri tuo yhteys ja kokonaisuus | sydän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etten kuvaa lasta lainkaan yksin. Jokaiseen kuvaukseen kuuluu kuvat kaikilla eri kokoonpanoilla yhdessä  ja erikseen. Tahdon, että jo tässä hetkessä näette perheenä ne kaikki pienetkin onnen sirpaleet, sisaruksien välisen vahvan siteen, kuopuksen hellyyden, esikoisen vauhdikkuuden tai mitä ikinä se onkaan ja myöhemmin sen koko tarinan, jonka juuret yltävät syvälle. Miten minä kasvoin äitinä ja miten lapsistani kasvoi juuri niin ainutlaatuisia.

Vaalin valokuvaajana ja kahden lapsen äitinä jokaisen hetken merkitystä elämässä ja näen tarinanne, josta ei voi unohtaa yhtäkään osaa. Sinä jätät jälkeesi jotain suurempaa ja sillä tarinalla on merkitys, jonka ymmärtää vasta paljon myöhemmin. Silloin, kun ne elämän hetket ovat jo pyyhkiytyneet pois. Nämä kasvun hetket juoksevat aivan liian nopeaa ja niihin pääset syvälle takasin vain kuvien muodossa. Kun katsot myöhemmin kuvia lapsistasi takaan, että olet tyytyväinen päätökseesi myös näkyä kuvissa.

Perhekuvaus voidaan toteuttaa toiveidesi mukaan koska vain vuoden ympäri niin miljöössä kuin kotonasikin. 

mitä perhekuvaus maksaa

Kuvauksen hinta määräytyy kuvausmaksusta

ja valitsemastasi kuvapaketista

 kuvausmaksu 

kuvapaketit

Maksetaan varauksen yhteydessä.
Varmistaa kuvauspäiväsi kalenteriini.

 

   

 Sisältää:

  • Esite sähköpostiisi

  • Kattava valmistautumisopas

  • Kyselykaavake, jotta tuntisin tarinaasi hieman paremmin ja pystyisin suunnittelemaan kuvauksesta juuri sinun perheesi näköisen

  • Uniikki ja upea lainavaatekaappi käyttöösi koko perheelle (sis. pääosin vain eettisesti tuotettuja vaatteita)

  • Noin tunnin mittainen kuvaushetki 

  • Salasanalla suojattu laaja koevedosgalleria kuvien valintaa varten

  • Kiitoslahja (pieni purnukka Pohjoista hunajaa, jonka maku vaihtuu vuodenajan mukaan) Nordic Honey

140€

Päätä ja valitse itse salasanalla suojatusta koevedosgalleriastasi juuri sinulle mieluinen määrä kuvia hinnaston mukaisesti. 

                 5 kuvan paketti       |      190€

10 kuvan paketti       |      240€

15 kuvan paketti       |      290€

20 kuvan paketti       |      360€

Yksittäinen lisäkuva paketin päälle 35€/kpl

Koko galleria             |      560€

sis. "Minulta sinulle rakkadella" puisen 

perintölaatikon & 10 kpl fine art kuvia 

revityillä reunoilla.

Vuonna 2022 en ole alv-velvollinen

kauttani saat tilattua myös upeat aikaa kestävät kuvatuotteet, jotta tarinasi ei haalistuisi vuosien saatossa vaan säilyisi perintönä sukupolvelta toiselle.

_MG_1803.jpg

Mitä päälle kuvauksiin?

Vaatteet viimeistelevät kuvasi ja tämän takia olenkin luonut teitä varten upean ja uniikin lainavaatekaapin. Sinun ei siis tarvitse ostaa yhtä käyttökertaa varten jotakin sopivaa vaan voit vapaasti lainata kaiken tarvittavan kauniisiin kuviisi. Lainavaatekaappi sisältää pääosin vain eettisesti tuotettuja vaatteita, niin mekkoja, kuin asusteita äidille sekä lapsille, miehille tulossa pellavapaita toukokuussa. Sävymaailma on luonnonläheinen. Saat myös tietysti pukeutua omiin vaatteisi ja voimme yhdessä pohtia, mitkä vaatteet muodostavat parhaan kokonaisuuden. 

bottom of page