top of page

Mitä omalle äidille lahjaksi äitienpäivänä? | Helsinki | Vantaa

Tuleva sunnuntai on minulle haikea, sillä jo toistamiseen vietän äitienpäivää ilman äitiäni. Liiaksi kaupat pursuaa turhaa ostettavaa, maallista materiaa, sillä lopulta tärkeintä meille on vain läsnäolo ja yhteiset hetket, sinun aikasi. Se, että tunnemme olevan tärkeitä, että meillä on väliä. Se pätee myös silloin, kun meitä ei enää ole. Miten voisimme muistaa toisemme ja miten kulkisimme osana jokaista päivää. Ammattini on tähän vastaus ja syy miksi lähdin yrittämään välillä mahdottomalta tuntuvaa polkua.


Oletko ajatellut miksi usein vanhemmat ihmiset toivovat kuvia lapsenlapsista. Kun ei voi olla fyysisesti läsnä voi olla läsnä kuvien muodossa. Vaikket ehtisi joka viikko käydä vanhempiesi luona tai edes soittaa, voi olla, että kuvasi on yöpöydällä tai kirjahyllyssä ja vanhempasi katsoo sitä jokainen päivä ensimmäisenä ja viimeisenä ja on sinusta ylpeä. Kuvat luovat lämpöä, välittävät rakkautta.


Mitä jos voisit jakaa rakkautta tänä äitienpäivänä, välttää kaiken turhan ja ilahduttaa kertomalla, kuinka paljon rakastat, välität. Äitisuhde ei ole aina täydellinen ja ehkä sitä suuremmalla syyllä valokuvaus yhdessä äitisi kanssa voi olla eheyttävä. Kuvien kautta näette sen hyvän. En tiedä onko arvokkaampaa lahjaa. Minä ainakin näen elämän aivan toisin ja kuvat aikuisiällä äitini kanssa ovat yksi ainoita asioita mitä elämässäni suuresti kadun. Miksi en valokuvaajana ymmärtänyt, miksi ajattelin elämän jatkuvan tai miksi en ajatellut oikeastaan yhtään mitään.


Kuvissa ei tarvitse poseerata, tahdon tallettaa teidät yhdessä ja teidän välisen suhteen. Jos teillä on ollut tapana istuttaa kukkia yhdessä, kuvataan se tai jos olette innokkaita uimareita, etsitään ranta, metsäpolku jos olette lenkkeilleet, jos kortinpeluu on teille yhteinen juttu omalla terassilla tai kahvihetki kiireen keskellä. Minä tulen missä te olette, sillä ne kuvat merkitsevät eniten. Teidän tarina, se jonka haluatte muistaa sellaisenaan kaikessa yksinkertaisuudessaan. Toimin kuvaajana pääkaupunkiseudulla, mikäli toivoisit minut kauemmaksi on sekin mahdollista kilometrikorvausta vastaan. Älä epäröi kysyä.Jos päätät antaa äidillesi tänä äitienpäivänä jotakin erilaista, erityistä saat lahjakorttiin vielä 50€ lisää arvoa valitsemasi summan päälle sekä teille molemmille upeat 13x18 kokoiset fine art- taidekuvaprintit, jotta voitte muistaa toisenne aina.

Lahjakortin voit ostaa vielä keskiviikkoon asti postituksella tai mikäli pystyt noutamaan lahjakortin Vantaan Nikinmäestä on se mahdollista lauantaihin asti. Lähietäisyydellä pystyn myös toimittamaan lahjakortin suoraan äitisi ovelle. Laita minulle tässä tapauksessa viestiä.


Kaikki lahjakortit sisältävät itse puisen lahjakortin, käsitehdylle paperille kirjoittamani saatekirjeen sekä halutessasi sinun viestisi kalligrafialla kirjoitettuna. Kaikki tämä kauniisti paketoiotuna silkkinauhan kera. Kuuntele kappale "I`m dreaming of you" - Halbert Stone ja ota hetki aikaa. Mitä äitisi sinulle merkitsee.


Minun unelmani:

I`m dreaming of my mother, all those things you gave to me. I`m dreaming of to see you someday. Dreams gives me hope, comfort and I live everyday remembering your words "Every day is a gift, and as long as we have life we have hope. Loving you Vera
Comments


Pysy kuulolla uutisista & liity postituslistalle!

Search By Tags

bottom of page