top of page

Odotusajan kuvaus studiolla | Helsinki | Miksi palkata ammattikuvaaja?

Miksi palkata ammattikuvaaja ja investoida suuria summia odostusajan kuviin, newborn kuviin, perhekuviin. Lue tämä jos mietit onko se kaiken sen arvoista.

Yrittäjyys vie paljon ja sille antaa aika lailla koko elämänsä ja vain palavasta intohimosta omaa alaa kohtaan sille tielle usein lähteekin. Joten uskallan väittää, että osapuoli kameran takana tekee työnsä taidolla & huolella. Kuvien laatu on siis aivan toisenlainen, kuin itse ottamat puhelinkuvat. Hyvä kuvaaja osaa ohjeistaa asennoissa. Rakastan itse luonnollisuutta, mutta ohjaan paljon, mihin asettaa kädet, missä kulmassa pään tulee olla, mihin katsotte jne. jotta teidän rakkautenne ja yhteytenne näkyy juuri sillä ainutlaatuisella tavalla, teidän tavallanne rakastaa ja olla läsnä.


Ammattilainen osaa nähdä sinun kauneutesi, saada sen esiin ja tehdä kuvaushetkestä myös sinulle mielekkään. Kuvaushetki on siis sinulle hetki nähdä ja kokea itsesi niin mahtavan upeana äitinä. Olet jokaisen hetken arvoinen.


What is my why? Yksi suurimmista syistä, miksi minusta tuli perhevalokuvaaja ovat omat lapseni ja miten tarkoitukseni ja tapani kuvata syventyi äitini poismenon jälkeen. Kun minusta tuli äiti vuonna 2016 toukokuussa, tahdoin pysäyttää joka hetken, muistaa aivan kaiken, sillä elämä kulkee omalla radallaan ja nyt tyttäreni pian täyttäessä viisi, mietin mihin katosi se peiliin katsova pieni höpöttäjä, jonka puheesta ei ihan saanut selvää ja joka piti kädessään leikkipuhelinta ja oli puhuvinaan mummille. Kun äitini menehtyi rintasyöpään vuosi sitten tammikuussa etsimme siskojeni kanssa äidistä kuvia muistotilaisuuteen, kävimme läpi kaikki albumit ja kokosimme niistä uuden albumin. Äidin elämäntarinan yksien kansien väliin. Tuon albumin kautta voimme muistaa äitimme. Se on hänen jälkensä tähän maailmaan, josta hänen valonsa saa vielä loistaa monelle sukupolvelle. Ei ole arvokkaampaa perintöä, kuin tarina sinusta yhdessä lastesi kanssa. Se tarina alkaa jo odotuksesta, etenee syntymään, puolivuotiaaksi, yksivuotiaaksi ja jokainen vuosi tuo mukanaan huimat askeleet kasvua. Mikään materia ei korvaa rakkautta, sitä yhteyttä, lämpöä, huomiota. Odotusajan kuvaus, newborn kuvaus, perhekuvaus, mielestäni se on paljon enemmän kuin valokuvaus, mielestäni sen arvoa ei voi mitata rahassa millään lailla. Vai voiko rakkaudelle laittaa hintalappua. Kokoa siis perintöäsi jo alkuhetkistä lähtien, älä jätä siitä pois yhtäkään osaa. Muuten se on kuin kirja, jolla ei ole alkua, sisintä tai loppua. Jokaisella meillä on aikamma täällä, koskaan ei ole liian aikaista tarttua hetkeen, kuin viimeiseen, sillä emmehän tiedä koska on viimeinen hetki. Nautitaan siis jokaisesta päivästämme täällä. Kerrotaan rakkaimmille kuvin, kuinka tärkeitä he ovat meille. Heidän on myös hepompi jatkaa jokin päivä eteenpäin meitä, kun kuvat eivät koskaan haalistu.Nyt kaikille tällä viikolla tehtyihin newbornkuvaus varauksiin lisä etuna 15 minuutin odotusajankuvaus sis. kaksi kuvatiedostoa veloituksetta. Etu voimassa 14.3 saakka. Varaukset info@mayflyvisuals.com

"Tartutaan kii, painetaan sydämiin, tämä hetki, tämä onni". | Onni - Chisu Rakkaudella Vera

Comments


Pysy kuulolla uutisista & liity postituslistalle!

Search By Tags

bottom of page